Czym się różni Grupa Prywatna od Grupy Ukrytej?

W przeciwieństwie do Grupy Prywatnej, widocznej na liście wszystkich grup i dostępnej dla każdego użytkownika, Grupa Ukryta jest niewidoczna i dołączyć do niej może tylko osoba zaproszona przez uprawioną osobą z Grupy Ukrytej.

Strona wykorzystuje pliki cookies w celu prawidłowego jej działania, korzystania z narzędzi analitycznych (Google Analytics), marketingowych (Facebook Custom Audiences), wtyczek społecznościowych (Facebook, Instagram, Twitter) oraz odtwarzacza wideo (Vimeo). Szczegóły znajdziesz w polityce prywatności. Jeżeli wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies, kliknij w przycisk "Rozumiem i akceptuję". Jeżeli chcesz edytować ustawienie plików cookies, wejdź w ustawienia swojej przeglądarki.

Nowe zgłoszenie

Zamknij