Jak mogę zablokować innego użytkownika?

Aby zablokować użytkownika, wejdź na jego profil. Tam zobaczysz opcję “Zablokuj”. Kliknij przycisk i gotowe. Użytkownik nie będzie mógł wysyłać do Ciebie wiadomości, zapraszać Cię do Grupy, do znajomych oraz nie będzie widział Twojej aktywności, równocześnie Ty też nie będziesz widzieć aktywności zablokowanego użytkownika.